Urządzanie salonu

Re: Urządzanie salonu

Postprzez Kinia » Wt sty 17, 2017 09:58

Ja polecam wstąpić do jednej z galerii wnętrz i zobaczyć na własne oczy nowe pomysły, rozwiązania czy też obecnie panujące trendy w tym zakresie.
Jeżeli nie masz takiej możliwości to zawsze możesz zobaczyć przez internet na stronie: http://krakowska31.pl/
Powiem szczerze, że mnie takie projekty jak na stronie bardzo się podobają i faktycznie salon wygląda jak salon a nie zwykły pokój.
Bo w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym :)
Kinia

Postprzez » Wt sty 17, 2017 09:58

Postprzez PiotrWiWi » So lut 04, 2017 14:50

Zgadzam się z osobami, które są zdania, że dekoracja ścian ma spore znaczenie. W końcu to najwieksza powierzchnia w salonie jest. U siebie właśnie chciałem coś niemarketowego zrobić, na głównej ścianie położyłem płytki ręcznie formowane vandersanden leonora. W połączeniu z kolorkiem ścian, oświetleniem bocznym płytki się fajnie prezentują.
PiotrWiWi

Postprzez ps_03 » Pt mar 03, 2017 04:47

Polecam jasne kolory i zabawę światłem- ledy spod podwieszanego sufitu lub wzdłuż telewizora. Nadają klimat każdemu stylowi pomieszczenia.
ps_03

Postprzez Krzysiek88 » Wt maja 02, 2017 08:37

A ma ktoś z Was w salonie kominek? Jeśli tak, to jaki? I Jak z zachowaniem czystości w salonie?
Krzysiek88

Postprzez triss » Cz maja 18, 2017 08:34

Według mnie fototapety do salonu to fajna sprawa. Duży wybór takich fototapet jest w sklepie fototapetka.eu i można tam sobie poszukać coś co będzie nam odpowiadało.
triss

Postprzez urkledan » Pt maja 19, 2017 08:25

Salon jest miejscem głównie do wypoczynku dlatego spędza się w nim większość czasu.
Idąc tym tropem polecam dużo wygodnych miękkich poduszek. Narzuty na meble (jeśli macie dzieci), klimatyczne lampy, zdjęcia na ścianach(np. z wakacji).
Mogę wspomnieć jeszcze o kominie. Duża inwestycja, ale jeśli nie ma warunków to polecam biokomin. Rodzice koleżanki sobie taki wstawili i jest naprawdę świetny:)
urkledan

Postprzez Marnowicka » So lip 01, 2017 05:56

Ja bym postawiła na styl skandynawski. Jasne wnętrza, naturalne drewno, minimalizm, dodatki dodające przytulności :)
Polecam: oryginalne meble skandynawskie
Marnowicka

Postprzez Alka » N lip 09, 2017 10:24

Moim zdaniem, jak nie ma się pomysłu na wystrój wnętrz, to najlepiej zatrudnić projektanta. Wtedy mamy pewność, że wnętrze będzie spójne i funkcjonalne. Bardzo ładne wnętrza projektuje firma http://intellio.pl/ - zresztą na ich stronce, można obejrzeć ich realizacje.
Alka

Postprzez karinos83 » Cz lip 13, 2017 16:58

Jeśli chodzi o salon to popatrz tutaj https://www.promyk-meble.pl/?pl_sofy-i-kanapy,26 na kanapy i sofy. Dla mnie to podstawa w salonie - wygodne miejsce dosiedzenia. Jeśli ktoś ma dużo miejsca to dobrą opcją jest także narożnik.
karinos83

Postprzez viktorkucharski » Pn lip 17, 2017 12:51

No to ja na Twoim miejscu zaprosiłabym architekta wnętrz:) z pewnością Ci dobrze doradzi, lub coś odradzi co nie będzie pasować. Moja koleżanka nie dawno korzystała z usług http://elementastudio.com/ z Gdyni, i byłam po tej całej metamorfozie i muszę przyznać że dom nabrał stylu i nowoczesności bardzo fajne pomysły na wnętrze salonu i sypialni, efekt super. Nie czekaj tylko sie z skontaktuj.
viktorkucharski

Postprzez » Pn lip 17, 2017 12:51

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wystrój wnętrz